Zoran Milešević pretio Milenku Jovanovu. “Je*aću ti…”

Potpredsednik SNS i šef poslaničke grupe naprednjaka u pokrajinskoj skupštini Milenko Jovanov dobio je danas preteće SMS poruke od Zorana Mileševića. “Spavaš li mirno, svinjo fašistička”, piše Milešević u skandaloznoj poruci Jovanovu, dok mu u drugom sms-u preteći poručuje “Je*aću ti sve živo i mrtvo”.

Jovanov je kao jedan od čelnih ljudi Srpske napredne stranke konstantno izložen uvredama i klevetama od strane pristalica Đilasovog saveza, ali sada se otišlo dalje u bezumnim pokušajima blaćenja političkih neistomišljenika.  

Zoran Milešević, žuti tajkun i Đilasov saborac sada otvoreno preti potpredsedniku SNS Milenku Jovanovu koji je, zbog iznošenja na videlo brojnih malverzacija bivše vlasti i hrabrog i beskompromisnog istupanja u javnosti , redovno meta najprizemnijih uvreda i kleveta od strane Saveza za silovanje i vešanje. 

Podsetimo, prethodno je meta Mileševićevog napada bio sekretar Gradskog odbora naprednjaka Ninoslav Čujić koga je Milešević u svojoj fejsbuk objavi nazvao fašistom i ustašom,vređajući mu celu familiju. 

Sramne pretnje i prostačke uvrede koje se odvijaju pod šinjelom Saveza za linč, silovanje i vešanje protive se svakoj politici zdravog razuma.  Besprizorna kampanja koju vode protiv aktuelne vlasti svakim danom potvrđuje njihovu dezorijentisanost jer se, u očiglednom nedostatku programa i konstruktivnih ideja, pribegava primitivnom vređanju, govoru mržnje, i sve češće pretnjama političkim neistomišljenicima koje su, ne samo za svaku osudu, već i reakciju nadležnih organa.