Zbog lažnog SMS-a, sekretar kikindskih naprednjaka izložen najgorim pretnjama i uvredama

Zbog lažnog SMS-a, sekretar kikindskih naprednjaka izložen najgorim pretnjama i uvredama

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST GRADSKOG ODBORA SNS

U poslednje vreme svedoci smo kontinuirane, orkestrirane i krajnje primitivne kampanje koja se vodi protiv Srpske napredne stranke, predsednika Srbije Aleksandra Vučića i svakog ko se drzne da podrži njegovu politiku. Kampanja koja je u Kikindi započela ispisivanjem užasnih grafita, prerasla je u bedno falsifikovanje, lažno predstavljanje, podmetanje i najprimitivnije uvrede i pretnje. Naime, tokom prethodnih nekoliko dana na društvenim mrežama se raširila montirana SMS poruka u kojoj se, navodno, preti otkazima svakome ko ne ode u Beograd da podrže predsednika Vučića i predsednika Putina. Ovaj bedni pokušaj podmetanja lažnih poruka i stvaranja negativne atmosfere, predstavlja jedinstvenu prezentaciju “politike” tajkunsko-ljotićevske koalicije Đilas – Jeremić – Obradović u izvedbi njihovih kikindskih čauša Zorana Mileševića, Mikija Panića, Željka Bodrožića i ostalih.
Budući da su Ninoslav Čujić i njegova supruga, koja se nalazi u devetom mesecu trudnoće, izloženi najgorim pretnjama i uvredama i da je objavljivanje njihovih imena i adresa očigledan poziv na linč, danas su podnete krivične prijave protiv većeg broja lica kako iz Kikinde, tako i iz drugih mesta. Udružena falanga Đilasovih talibana, u očiglednoj nemoći da građanima ponudi rešenje za bilo koji problem u Srbiji, ponovo je pribegla najprizemnijoj kampanji. Ovog puta otišli su korak niže i udarili na trudnu ženu, u očiglednoj nameri da unize njeno dostojanstvo, vređajući nerođeno dete i prizivajući najstrašniji scenario.
Srpska napredna stranka poziva nadležne organe da postupe po krivičnim prijavama, identifikuju kreatore ove besramne kampanje i objave javnosti do kog nivoa jadnosti su pali oni koji se kriju iza saveza za vešanje i silovanje. Mi ćemo na svakom koraku, u svakom momemntu promovisati toleranciju, normalnu i pristojnu Srbiju i činiti sve što je u našoj moći da unapredimo život građana Kikinde i Srbije.

Služba za informisanje
Srpska napredna stranka