Vikend pun sportskih susreta, utakmice se igraju bez publike

S obzirom na to da je u sredu igrano 11. kolo Srpske lige Vojvodina u kom je „Sloboda“kao domaćin sa 2:0 poražena od „1.maja“ iz Rume,a „Kozara“ sa 7:1 izgubila u Somoboru od „Radničkog“ za vikend se igra 12. kolo. “Kozare” iz Banatskog Velikog Sela putuje u Rumu gde ih dočekuje „1.maj“. “Slobodaiz Novih Kozaraca sutra u 15 sati dočekuje „Borac“ iz Sakula. „Kozara“ je 12. sa 15 bodova,  a “Sloboda” je na pretposlednjem 19.mestu sa sedam bodova.

U Vojvođanskoj ligi “Istok” u 10. kolu OFK “Kikinda 1909” sutra u 15 časova domaćin je „Jedinstvu“ iz Vlajkovca ŽAK putuje u Starčevo gde ih očekuje „Borac“. OFK „Kikinda 1909“ sa 20 bodova i dalje je  treća na tabeli. ŽAK je na 15. mestu sa sedam bodova.

U Područnoj ligi Zrenjanin u 10. kolu ruskoselska „Crvena zvezda“ putuje u Kumane gde igra protiv „2. oktobra“. “Vojvodina” iz Bašaida odlazi na megdan „Tamišu“ iz Farkaždina. “Delija”  iz Mokrina sutra u 14 sati i 30 minuta ugostiće „Rusandu“ iz Melenaca. Nakovački “Polet” je u nedelju u 14 sati i 30 minuta domaćin ASK-u iz Aradca. „Crvena zvezda“ i dalje je lider na tabeli  sa 26 bodova, „Polet“ je drugi sa 24, „Vojvodina“ je osma sa 16, a „Delija“ je 14. sa 11 osvojenih bodova.

U 2. kolu ARKUS lige Srbije rukometaši „Kikinde Grindex“ sutra u 18 sati domaćini su ekipi „Dubočica 54“ iz Leskovca koji su bili kvalitetna ekipa i prethodne sezone, a sada imaju i pojačanje.

Rukometašice „Kikinde“ u 1. kolu Super B lige putuju u Novi Sad gde ih očekuje „Petrovaradin“. U Prvoj ligi grupa Sever rukometašice „Mokrina“ gostuju ekipi „Mladosti“ iz Srpske Crnje, a rukometaši mokrinske „Crvene zvezde“ odlaze u Banatski Karlovac.

Košarkaši „Velike Kikinde“ u 2.kolu Prve srpske lige u SC „Jezero“ takođe sutra po završetku rukometne utakmice domaćini su „Hercegovcu“ iz Gajdobre

Sportska organizacija Ženskog košarkaškog kluba „Kikinda“ponovo će pokušati da iskoriste prednost domaćeg terena. U 2. kolu Prve ženske regionalne lige Srbije dočekuju „Dugu“ iz Šapca.

Vaterpolisti ŽAK-a sutra u 19 u 1. kolo Prve B lige sati domaćini su beogradskom „Dorćolu“.