Važna sezona za nakovački „Polet” – cilj stabilizacija kluba

Protekle sezone „Polet“ iz Nakova nizao je poraze i zato ispao iz Vojvođanske lige Istok.

Prvenstvo je za njih u Područnoj ligi Zrenjanin počelo pobedama, na zadovoljstvo uprave kluba:

-Sa igračima i sa trenerom sam prezadovoljan. Nemam nikakvih zamerki. Momci dobro odrađuju posao, trenira se. Krenuli smo lepo. Posle četvrtog kola smo bili prvi, ali zbog slabog igračkog fonda sada smo na začelju tabele. Nadam se da ćemo se vratiti na prvo mesto što pre, objašnjava predsednik kluba Boban Jeličić.

Ambicije tima su da se vrati u viši takmičarski rang:

-Hoćemo da budemo u prve tri ekipe, ako ne prvi, onda makar drugi ili treći da idemo u baraž. Prvenstveno nam je cilj da stabilizujemo klub i da ostanemo u ovoj ligi. Da bi se klub stabilizovao, potrebna je podrška sela, koju mi imamo, kao i da malo saniramo objekte.

Idejno rešenje novog objekta postoji i njegova izgradnja trebalo bi da počne naredne godine, ističe prvi čovek Nakova Milan Majstorović:

-Mislim da renoviranje postojećeg objekta nije ekonomski opravdano, pošto je on napravljen još 1960. godine. Ušli smo u kompletan projekat, rešeni da istrajemo i da iduće godine počnemo objekat kompletan. Ovaj klub sa svojom lepom tradicijom to zaslužuje.

Cilj uprave je da se kroz modernizaciju privuče i veći broj dece i da „Polet“ ima svoju školu fudbala, koja će iznedriti neke nove talente.