Uspeh kikindskih džudista

Članovi džudo kluba “Partizan” postigli su odličan uspeh na takmičenjima održanim u Beogradu i Nišu. Na 25. Međunarodnom memorijalnom turniru “Vladan Petrović” u kategoriji starijih pionira Nađa Iličin u kategoriji do 48kg osvojia je prvo mesto, bronzane medalje pripale su: Dunji Mutavdžić u kategoriji do 44kg, Vladimiru Talijanovu u kategoriji do 42kg i Tiboru Kaločanju u kategoriji iznad 73kg, dok je treće mesto osvojio Marko Mićić u kategoriji do 66kg.

Juniori su u Nišu nastupili na bodovnom turniru Kinezis kup “Medijana 2019” , a zltana odličija pripala su: Tara Kojić u kategoriji do 52kg, Mateji Vukmirici u kategoriji do 90kg i Slobodanu Bakiću u kategoriji iznad 100kg.

Džudo klub “Partizan” predstojećeg vikenda domaćin je 36. Međunarodnog džudo kupa “Kikinda 2019”- 11. Memorijal “Dragan Ciganović – Ciga”. Očekuje se prisustvo oko 600 takmičara iz Srbije kao i gostiju iz Bugarske, Rumunije, Mađarske, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Grčke i Holandije. Od ponedeljka, 22. do četvrtka. 25. aprila kikindski džudisti biće domaćini 15. Međunarodnog trening kampa.