Ugostitelji spremni za najluđu noć

Još pet dana ostalo je do kraja ove godine i sugrađani uveliko prave planove kuda će za najluđu noć. Lokalni ugostitelji obavljaju poseldnje pripreme za doček Nove 2019. godine. Najviše gostiju očekuju u “Beloj vili” i restoranu “Lovac”, a interesantno je što se ove godine dosta mladih odlučilo da najluđu noć provedu u velikoj sali “Bele vile”.

 

 

 

 

-Naši gosti znaju da će kod nas uživati u dobroj hrani i muzici. U “Beloj vili” 31. decembra u velikoj sali svira bend “Par nepar”, dok su u maloj sali tamburaši. Cena karte je 3.950 dinara i sva mesta već su popunjena. Za reprizu je ista ponuda kao i prvo veče, a cena je 2.250 dinara i ostalo je još malo slobodnih mesta – rekao je Robert Subotić, menadžer restorana “Bela vila”.

U restoranu “Lovac” ima još nekoliko slobodnih mesta za noć dočeka.

-Cena je 3.650 dinara u šta je uračunat švedski sto i neograničeno piće. Goste zabavlja bend “Laki keš”. Repriza je 1.950 dinara uz predjelo, večeru, neograničeno piće i istu muziku – dodao je Subotić

U ovim restoranima očekuju oko 500 gostiju i napominju da u Novu godinu ulaze uz nove specijalitete.

Restoran “Twenty” imaće dve zabave 31. decembra.

-Dnevna žurka trajaće od 12 do 18 sati uz DJ-a i besplatan ulaz. Od 20 sati takođe uz DJ-a počinje novogodišnja žurka. Gosti će moći da naruče sve što je na meniju našeg restorana, a napomenula bih da zainteresovani treba da rezervišu mesta. Trenutno je ostalo da se popuni foaje dok je restoran već rezervisan saznajemo od Jelene Petrović iz restorana “Twenty”.

U kafiću “Ipon” mlade će u najluđoj noći od 22 sata zabavljati je DJ Nexsus. U kafe baru “Sound” je DJ Marko Stjepanović uz trubače u ponoć. Karte za doček u Pazzia Night baru su 250 dinara i već su skoro rasprodate.

Po tradiciji Novu 2019. godinu najpre će na platou ispred Skupštine grada dočetai najmlađi uz hor “Čuperak” i glumce Pozorišta “Lane”. Dečja Nova godina počinje u 11 i 30 sati. Tačno u ponoć na Gradskom trgu sugrađani će ispratiti staru i dočekti Novu godinu uz vatromet i zvuke bečkog valcera.