Učestvujte u humanitarnoj akciji kluba “Car brothers” za Vukašina Đurina

Sportski automobilski klub “Car brothers” iz Kikinde organizuje humanitarni skup za dvogodišnjeg Vukašina Đurina iz Zrenjanina, dečaka obolelog od cerebralne paralize. Skup ljubitelja oldtajmera, automobila, muzike i dobrog druženja planiran je za nedelju od 13 do 19 časova na prostoru “Stočne pijace”, starom Tozinom pogonu III.

Ljubitelji automobila, okupljeni u Automobilskom sportskom klubu “Car brothers”, nakon nekoliko humanitarnih akcija, nastavljaju da pomažu onima kojima je pomoć potrebna.

13. juna na Stočnoj pijaci održaćemo humanitarni skup za Vukašina Đurina, dečaka iz Zrenjanina obolelog od cerebralne paralize, a ima svega dve godine. Nastojaćemo da skupimo što više novčanih sredstava za njegovo dalje lečenje. Planiran je nastup La Campanellabenda, a programu će prisustvovati i naš profesionalni fotograf Marko Ivetić. Ovim putem pozivam sve ljude dobre volje da dođu da nam pomognu da skupimo što više novca. Zahvaljujem se Javnom preduzeću”Kikinda”, Gradu Kikinda i drugim sponzorima što nas podržavaju u ovoj akciji, a sada očekujemo što više ljudi kako bi izgurali ovu akciju, kaže Danijel Udicki, PR kluba “Car brothers”.

Sportski klub osnovan je novembra prošle godine, a iza sebe ima nekoliko uspešnih humanitarnih akcija.

Bavimo se raznim akcijama a pre svega promovišemo bezbednu vožnju. Nadamo se da ćemo ubuduće sarađivati sa Policijskom upravom i Gradom Kikinda. Uz druženje I edukaciju pokušavamo da pokažemo mladima kako voleti automobile a da to nije nasilnička vožnja koja se i previše promoviše, kaže Srđan Pomorišac, predsednik Automobilskog sportskog udruženja “Car brothers”.

“Car brothers” okuplja oko15 članova a jedno njihovo druženje izgleda ovako:

Na primer pre dve nedelje smo se okupili na Simićevom salašu. Došli su nam prijatelji iz Bečeja, Zrenjanina, Bečeja, Bačke Topole, Novog Sada, družimo se, kampujemo, svako povede svoje dete, to nam je bitno, da deca vide kako izgleda lepa strana automobilizma, objašnjava Srđan Pomorišac.

Na humanitarnom skupu za Vukašina Đurina, na starom pogonu III Toze Markovića ljubitelji automobila imaće priliku da vide i neke izuzetne primerke. Kutija za donacije biće postavljena na bini.