U pozorištu “Lane” sve u znaku Nove godine

Počevši od sutra, pa sve do kraja meseca u Pozorištu „Lane“ biće odigrane četiri predstave, sve u duhu Nove godine. Da podele magiju novogodišnjih praznika sa njima, najmlađe i naslađe sugrađane pozvala je glumica Mina Bjelić. Prve nedelje u decembru na repertoaru je komad „Novogodišnja čarolija“, potom sledi „Nova godina“, pa predstava „Novogodišnja želja“.

Sve predstave biće igrane u dva termina u 17 i u 19 sati. Pozivam sve mališane da dođu i da se druže sa nama. Slavimo ceo mesec i osim bašte koja je kao iz bajke biće još iznenađenja kako za male tako i za velike – rekla je Sanja Petkov iu pozorišta „Lane“.

Premijera novog komada „Zloćko i Deda Mraz“ biće izvedena 22. decembra. Prva repriza je nedelju dana kasnije.

-Komad „Zloćko i Deda Mraz“ urađen je po tekstu Olivere Ivanović. Dramaturgiju je uradila Nikolina Stjepanović. To je pesma koju smo mi postavili na scenu. Po ideji našeg kolege Milana Vujića poigraćemo se na sceni, poput crtanog filma. Svaki kostim biće po nečemu poseban. Zloćko ne bi bio to što jeste da ne pokuša da ukrade poklone od Deda Mraza i da ih da detetu koje je bilo najviše nevaljalo tokom godine. Ipak, na kraju će svi biti srećni – dodala je Sanja Petkov.

Svi koji žele da se fotografišu sa Deda Mrazom to će im biti omogućeno ove i naredne nedelje od 17 sati,a narednih nedelja slikanje se organizuje i u 17 i u 19 časova. Bajkovita bašta tačnije zimska pozornica ove godine posebno je okićena tako da će deci na pravi način dočarati Novu godinu. A evo šta na sve kaže najomljeniji deda na svetu.