U komšijskim derbijima slavili fudbaleri “Kikinde 1909” i “Kozare”

U 21. kolu Vojvođanske lige Istok fudbaleri OFK “Kikinda 1909” u gostima su sa 1:0 savladali trećeplasiranu “Slobodu” iz Novih Kozaraca. Ova pobeda veoma je važna za klub sa Gradskog stadiona koji se nalazi u zoni ispadanja. U drugom komšijskom derbiju na stadionu “Vašarište” ŽAK je sa 1:0 izgubio od “Kozare” iz Banatskog Velikog Sela.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U utakmicama Područne lige Zrenjanin “Borac” iz Aleksandrova pobedio je sa 3:0 nakovački „Polet“, ruskoselska “Crvena zvezda“ slavila je sa 3:1 protiv „Omladinca FAM“ iz Botoša, a fudbaleri „2. oktobra“ iz Kumana izgubili su sa 3:2 u Mokrinu od „Delije“.

U 11 kolu. Međuopštinske lige Kikinda-Žitište bašaidska „Vojvodina“ u Bašaidu sa 7:0 pobedila ekipu „Terekveš“ iz Hetina, dok je „Napredak“ sa 5:0 u Banatskoj Topoli savladalo ekipu „Bege“ iz Novog Itebeja.

Rukometašice “Kikinde” na terenu SC “Jezero” sa 38:24 savladale su poslednjeplasiranu ekipu “Dolovo”. Kikinđanke su pet kola pre kraja prvenstva zabeležile 17. uzastopnu pobedu. Rukometašice iz Mokrina sa 30:25 pobedile su na domaćem terenu “Jadran” iz Feketića. Rukometaši “Crvene zvezde” iz Mokrina takođe su sa 35:29 savladali ekipu “Dolova” .

U Prvoj vojvođanskoj ligi odbojkaši “Kikinde”, koji su obezbedili peto mesto ovoj ligi, u hali “Jezero”sa 3:1 u setovima slavili su protiv “Westa” iz Šida.

U 7. i pretposlednjem kolu plej ofa Druge regionalne muške košarkaške lige – Sever košarkaši “Velike Kikinde” kao domaćini sa 66:59 pobedili su ekipu “Karađorđeva” iz Banatskog Karađorđeva.