Tragedije u životu se dešavaju, a sreća se gradi, poručila Vesna Dedić u Kikindi

U Kulturnom centru organizovano “Veče sa Vesnom Dedić”. Program je realizovan u okvru “Nedelje žena”, a srpska književnica, novinarka, voditeljka, urednica i scenarista družila se sa kikindskom publikom.Tom prilikom otkrila je da voli da dolazi u naš grad.

-Prva moja promocija kao književnice bila je upravo u Kikindi na letnjoj sceni u okviru “Kikindskog kulturnog leta”. Kada sam videla da je stotinu žena došlo da me vidi i čuje, zaljubila sam se u vaš grad i ljude koji ovde žive – rekla je Vesna Dedić.

Čak je i junak njenog romana “Čuvaj me” Kikinđanin, a u blizini “Kikindskog mlina” opisana je jedna od najlepših ljubavnih scena.

Okupljenim sugrađanima Vesna Dedić pričala je o svom detinjstvu, mladosti, prijateljstvima i poručila im je da se tragedije u životu dešavaju, a da se sreća gradi:

-Od kada sam počela da se družim sa čitateljkama i da pišem ljubavne romane, od 2010. godine, poruke koje sam upućivala su različite u zavisnosti od toga kako sam sama sazrevala. Nikada ih nisam slagala, a uvek im poručujem ono što kažem i svojoj ćerki kojoj želim da bude srećna, voljena i slobodna žena.

Otkrila nam je i da piše novi, deseti roman.

-Ovaj roman podseća na onaj iz 2013. godine “Pola duše”. Radnja je smeštena na početak 20 veka kada su ljubav, strast i razočaranje bili isti, ali su ljudi bili drugačiji – istakla je Vesna Dedić.

Novi roman biće izdat tokom leta.