Tamara Arsin je MISS Kikinde


Ovogodišnja manifestacija okupila je 13 mladih devojaka. Kako su u svojim ličnim stavovima iznele, opisujući sebe svaka je našla potrebu da na ovakav način ostvari neku od ambicija. Najlepša od svih, prema stavu žirija za 2018 godinu je Tamara Arsin. Ona ima 19 godina, prvi put je učestvovala u nadmetanju. Završila je medicinsku školu u Zrenjaninu i planira fakultet. Kako je navela, baš ova titula će joj u tome i pomoći:

-Srećna sam, presrećna! Iskreno, nadala sam seda ću biti među prvih pet. Imala sam dobre predispozicije. Devojke su super i bila je velika konkurencija. Želim da sepredstavim Srbiji u najlepšem izdanju, a stipendija će mi  itekako dobro doći u daljem školovanju.

 

Ovogodišnja manifestacija je osim lepote, promovisala i humanost, koja je usmerena za pomoć oboleloj sugrađanki, petogodišnjoj Kalini Radnović

Zaštitno lice, pokretač, organizator, koreograf, supervizor, sve ove dužnosti već četvrtu godinu su pod imenom Đurđina Vojvodić. Ona kaže da su i ovoga puta pravo na učešće imale devojke iz cele Srbije:

-Evo ovo je već četvrta godina.  Danas smo imale 13 devojaka. Došle su iz cele Srbije. Ovo je jedno od punih 13, polufinala. U suštini to je to. Da bi se ovakva manifestacija dobro organizovala potrebna je velika odgovornost.

 

 

Aktuelna MISS Srbije Ivana Trišić priprema se da u novembru putuje na izbor za MISS sveta. Inače je studira pravo i bavi se novinarstvom. Kaže da joj je titula najlepše od najlepših dosta toga pozitivnog donela.

Manifestacija izbor MISS u Kikindi bila je slabije posećena nego prošle godine. U toku tri predstavljanja kandidatkinje su prodefilovale u kežual varijanti, zati, u kupaćim kostimima i na samom kraju u elegantnim i svečanim večernjim toaletama.

U stručnom žiriju su svoje mišljenje o lepoti dale javne ličnosti, koje su prema stavu organizatora imale tu mogućnost da  izaberu najlepše. Njihovim glasovima su izabrane prvih pet od 13 učesnica. Osim najlepše Tamare Arsin među prvom petorkom su se našle i Aleksandra Kalačanj, Aleksandra Radojčić, Jelena Bošnjačić i Emilija Balaž.