Svetlana Kozić ismeva sugrađane koji su otišli na veliki skup “Budućnost Srbije”

U organizaciji pokrajinske poslanice Jeremićeve stranke Svetlane Kozić, pored puta u Kikindi postavljene su poruke kojima se omalovažava i ismeva oko 2000 Kikinđana koji su se danas uputili ka Beogradu na skup „Budućnost Srbije“. Jeremićevi aktivisti su ovu sramnu akciju nazvali „Znakovi pored puta“, umišljajući valjda da su pogrdna poređenja sugrađana sa psima koji laju, kao i nazivanje sendvičarima- duhovita.

I dok se Kozićeva na svom fejbuk profilu pohvalila ovom akcijom ističući da bi im i Lane Gutović pozavideo na humoru, činjenica je da je ovo još jedan dokaz da je deo opozicije definitivno izgubio kompas u svojim nastojanjima da osvoji vlast. Blaćenje, omalovažavanje i ismevanje sugrađana i komšija, samo zato što su politički neistomišljenici sigurno je jadan i mizeran način da se dospe u žižu javnosti. Osuda ovakvog postupka, stigla je i iz Gradskog odbora SNS: 

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kikindi saopštava da je smešno da članovi stranke poznatog međunarodnog lopova Vuka Jeremića, čiji najbliži saradnici sede po zatvorima, daju sebi za pravo da bilo koga pitaju za pare. Nije smešno da Svetlana Kozić i njeni saradnici Kikinđane, koji su njihove komšije i poznanici, nazivaju kerovima i to samo zato što podržavaju Vučića. Slušali smo pretnje da će da blokiraju puteve, a sada vidimo da su junaci sa Tvitera i Fejsbuka svoje junaštvo pokazali vređanjem i još jednom poslali nedvosmislenu poruku koje su to vrednosti koje zastupa Narodna stranka.
Verovatno su ljuti jer je 39 punih autobusa iz Kikinde otišlo da podrži Vučića, dok su oni uspeli da na njihov miting odvedu 39 ljudi. Ljuti su jer su shvatili svoj debakl i da su išli autobusima, svaki njihov član bi imao autobus za sebe.Srpska napredna stranka najoštrije osuđuje najnovije brutalno vređanje Kikinđana od strane Svetlane Kozić koja ih je nazvala psima i ocenjuje da je takvo ponašanje primitivno, sramno i nedopustivo. Smatramo da takvo ponašanje ne može doneti ništa dobro Kikinđanima, koji žele da žive u miru, i u normalnoj i uređenoj demokratskoj državi“, poručuju kikindski naprednjaci.