Streljačka družina “Kikinda” uspešna na prvenstvima u Novom Sadu i Vrbasu

Strelci streljačke družine “KIKINDA” ostvarili su zapažene rezultate na Prvenstvu Vojvodine A program u Novom Sadu. U kategoriji juniori puška nastupali su Dimitrije Stefanović,Stefan Terek i Luka Šošić. Ekipno su zauzeli 3.mesto, a pojedinačno Stefanović je bio najbliži odličju i zauzeo 4.mesto. U kategoriji juniori pištolj zauzeli su ekipno 1.mesto, dok je u pojedinačnoj konkurenciji najuspešniji bio Stefan Popaživanov koji je  bio prvi.

Kod juniorki pištolj SD Kikinda zauzela je 1.mesto, a u pojedinačnoj konkurenciji Stanislava Popov drugo. Za juniorke su nastupale Stanislava Popov,Anđela Pilipović i Tara Milićev. U kategoriji seniorki ekipno S.D.”Kikinda ” u sastavu Jelena Tomić, Neda Sarić i Stanislava Popov  zauzela je prvo mesto.
Pojedinačno Jelena Tomić je bila druga, Neda Sarić treća,a Stanislava Popov četvrta. Kikinđani su i u kategoriji seniora osvojili prvo mesto, a ekipu su činili Boris Mikluc,Ervin Šalgo i Stefan Popaživanov. U pojedinačnoj kategoriji izdominirali su Kikinđani 1.mesto osvojio je Boris Mikluc,2.mesto pripalo je Ervinu Šalgo,a dok je Stefan Popaživanov zauzeo 4.poziciju.

Strelci streljačke družine “KIKINDA” ostvarili su zapažene rezultate na Prvenstvu Vojvodine A program u Novom Sadu. U kategoriji Juniori puška nastupali su Dimitrije Stefanović,Stefan Terek i Luka Šošić. Ekipno su zauzeli 3.mesto. U kategoriji Juniori pištolj zauzeli su ekipno 1.mesto, dok je u pojedinačnoj konkurenciji najuspešniji bio Stefan Popaživanov koji je  bio prvi.

Kod Juniorki pištolj SD Kikinda zauzela je 1.mesto, a u pojedinačnoj konkurenciji Stanislava Popov drugo. Za Juniorke su nastupale Stanislava Popov,Anđela Pilipović i Tara Milićev. U kategoriji Seniorki ekipno S.D.”Kikinda ” u sastavu Jelena Tomić, Neda Sarić i Stanislava Popov  zauzela je prvo mesto.
Pojedinačno Jelena Tomić je bila druga, Neda Sarić treća,a Stanislava Popov četvrta. Kikinđani su i u kategoriji seniora osvojili prvo mesto, a ekipu su činili Boris Mikluc,Ervin Šalgo i Stefan Popaživanov. U pojedinačnoj kategoriji izdominirali su Kikinđjani 1.mesto osvojio je Boris Mikluc,2.mesto pripalo je Ervinu Šalgo,a dok je Stefan Popaživanov zauzeo 4.poziciju. Sa uspehom i dobrim rezultatima SD “Kikinda” nastavila je i u Vrbasu gde je održano VI kolo Lige Vojvodine za pionire i pionirke i III kolo za kadete-kadetkinje, mlađe juniore i mlađe juniorke. U kategoriji pionira Dimitrije Stefanović je osvojio prvo, a Stefan Terek drugo mesto.  Martonoši nije nastupio zbog virusa, pa su ostali bez ekipnog odličja.Pionirke ekipno zauzele su 2.mesto Maja Pandurov,Anđela Inđić i Anja Kovačev.

Kod kadeta standardnom vazdušnom puškom Dimitrije Stefanović osvojio je 3.mesto,a kod mlađih juniora 4.mesto. Ekipno mladji juniori drugo mesto, kod pistoljaša Radovan Beloš zauzeo je 4.mesto kao mladji junior, a Stanislava Popov kao mlađa juniorka takodje je zauzela 4.mesto. Ekipno mlađe juniorke  su zauzele prvo mesto u kategoriji pištolj.