Stanislava Hrnjak(SNS): Opoziciji smetaju rezultati rada Srpske napredne stranke, u njihovim očima jedino “Narvik” sija

Stanislava Hrnjak(SNS): Opoziciji smetaju rezultati rada Srpske napredne stranke, u njihovim očima jedino “Narvik” sija

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST
Stanislava Hrnjak
članica Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kikindi

Kad „eksperti“ iz redova opozicije, svi mogući derivati Demokratske stranke, udruženi sa Ljotićevcima iz Dveri u „Savez za Srbiju“, u svom političkom biltenu iznesu kritike na sve što je u proteklih pet godina urađeno u ovom gradu, dobijemo još jednu potvrdu da je „što gore,to bolje“ vizija ovih „stručnjaka“ i njihova jedina politika, a to je i u duhu onoga što su za sobom ostavili.
Zapanjujuća je ta uočljiva nemoć kroz koju se vidi da je jedino što sija u njihovim očima hotel „Narvik“, a da sve drugo ne valja. Ne valja industrijska zona, ne valjaju investitori, kome trebaju radna mesta? Šta će nam „Zopas“, „Mekafor“, „MSK“, „Toza Marković“, „Kalcedonija“, „Lidl“, fabrika vode, nova pijaca, kružni tok… Ništa nam ne treba, osim „Narvika“!
Svesni smo da im svi rezultati rada Srpske napredne stranke smetaju i ne samo da im smetaju nego ih se i ozbiljno plaše. Znajući da svaki građanin Kikinde i svako ko u Kikindu dođe i vidi šta su napravili od nekad najboljeg hotela u Vojvodini, zna da je to slika i prilika njihove politike i onoga što bi radili kada bi ponovo došli u priliku.
Izgubljeni u vrtlogu Saveza protiv Srbije oni će i dalje tumarati putevima bez ideja sa nepresušnom potrebom da pljunu na sve što se ne uklapa u njihovu vizuru kriminala, uništavanja i otimačine narodnih para, a mi ćemo nastaviti da se borimo za svakog našeg sugrađanina.