Spas od vrućina Kikinđani potražili na otvorenim bazenima

Spas od vrućina Kikinđani potražili na otvorenim bazenima

Letnje temperature najviše su obradovale decu i mlade koji uživaju u blagodetima otvorenih bazena, a rashlađivanju u vodi nisu odoleli ni stariji sugrađani. Kako saznajemo od Predraga Pecarskog, rukovodioca sporta i rekreacije najviše postilaca od početka sezone bilo je prilikom otvaranja:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Iako nas vreme nije poslužilo u proteklom periodu, svakodnevno imamo poestioce. Proteklog vikenda i u subotu i u nedelju imali smo oko 1.500 kupača po danu.

U toku je prijavljivanje za zabavnu manifestaciju “Igre na vodi” koje će se održati treći put.Takmičari treba da budu dobri plivači, spretni i da nisu mlađi od 14 godina, a nadmetaće se u devet disciplina. Već su prijavljene tri ekipe.

-Igre na vodi biće održane 2., 3. i 4. avgusta. Imamo dosta zainteresovanih, a prijavljivanje ekipa je u toku – dodao je Pacerski.

Voda u otvorenim bazenima redovno se kontroliše i sve dosadašnje analize pokazuju da je hemijski i bakteriološki ispravna. Spasilaca ima dovoljno i svi zaposleni deluju preventivno kako bi se izbegle neprijatnosti.