SNS: Tajkun ĐILešević napada bez imalo stida i srama

SNS: Tajkun ĐILešević napada bez imalo stida i srama

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST

Nakon našeg prošlonedeljnog saopštenja, u kojem smo osudili najodvratnije i najprizemnije uvrede i pretnje upućene sekretaru gradskog odbora, a koje su usledile nakon objave montirane SMS poruke, umesto jasne osude i ograđivanja od ove skaradne kampanje, kikindski guru tajkunsko-ljotićevskog saveza za silovanje i vešanje, Đilasov tajkun i lopuža, Zoran Milešević, Kikinđanima dobro poznat kao grobar “Narvika”, bez imalo stida i srama, junački je, preko društvenih mreža, napao Čujića. Ovog puta, tajkun “ĐILešević”, odlučio je da kopa po korenima porodice Čujić i najbrutalnije izmisli i označi ih kao potomke fašističke NDH iz okoline Imotskog, nazivajući ih fašistima, Srpsku naprednu stranku naslednicima ustaškog pokreta, a potpredsednika Milenka Jovanova doglavnikom, odnosno zamenikom vrhovnog vođe ustaša Ante Pavelićem, najvećeg krvnika srpskog naroda.
Srpska napredna stranka najoštrije osuđuje ovakav potez Đilasovog pulena i štićenika koji je sebi dao za pravo da bilo koga na osnovu prezimena ili političkog opredeljenja upoređuje i naziva pripadnicima najstrašnijeg zločinačkog pokreta u istoriji čovečanstva, samo zato što ne dele njegovo mišljenje i njegove kvazi ideale koji se, kao i do sada, svode isključivo na dobijanje nove mogućnosti za pljačku srpskog naroda i uništavanja svega što je Srpska napredna stranka podigla u gotovo uništenoj zemlji.
Vreme koje dolazi pokazaće da su Đilas, Milešević i njihove sakalude deo mračne političke prošlosti za koju u Srbiji više nikada neće biti mesta. Poštena i pristojna Srbija to zahteva od nas.

Služba za informisanje
Srpska napredna stranka