Saopštenje SNS Kikinda Stanislava Hrnjak

Neobično mi je žao što se mešam u dopisivanje između Željka Bodrožića novinara i Željka Bodrožića političara, koji sopstvene dopise komentariše pokušavajući od njih da napravi temu. Drago mi je da njih dvojica po imenu poznaju odbornike Srpske napredne stranke. To je još jedna ogromna razlika u odnosu na aktiviste Saše Jankovića u Kikindi, kojih, kao što se da videti ima dvojica istog imena, a različitog zanimanja i zovu se Željko Bodrožić.


Za razliku od komšije Bodrožića, mi se ne krijemo iza bilo čijeg imena, a posebno ne iza propalih privatnih preduzetnika koji danas ni prazan poslovni prostor nisu u stanju da izdaju, te se u previše slobodnog vremena bave nama koji se za ovaj grad borimo.

I slobodni smo. Slobodni smo da radimo u korist našeg grada i naših sugrađana i oslobođeni brige o tome šta o nama pričaju oni koji sopstvenu ličnost dele na dvoje, ne bi li stvorili privid da ih je više, a potpuno smo slobodni od plaćanja “reketa” onima koji su na to
navikli.
Naš izbor je uvek bio suprotan Bodrožićevom. Upornost, rad, puno muke i rezultati su ono što je vrlo merljivo. To nas razlikuje. Tako je bilo i tako će i biti, na žalost i Bodrožića i njegovih „kera varošanskih“. I to bez plaćenog „reketa“.

Stanislava Hrnjak
članica Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kikindi