Rukometaši “Kikinde Grindex” slavili protiv “Crvene zvezde”

Golom Milana Lisice u poslednjim sekundama utakmice rukometaši „Kikinde Grindex“ slavili su protiv beogradske „Crvene zvezde“. Izuzetno važna utakmica završena je rezultatom 31:30, a za najboljeg igrača ovog susreta sa deset postignutih golova proglašene je upravo Milan Lisica.

-Malo smo izgoreli u želji da ranije rešimo utakmicu na šu korist. Čestitao bih svojoj ekipi na borbenosti i pobedi – istakao je Stanimir Komarek, kapiten MRK „Kikinda Grindex“.

Naša jedina opcija je pobeda i u ova poslednja tri kola koja imamo do kraja prvenstva. Ova utakmica bila je teška, pripremali smo se za nju, a isto tako bićemo spremni i za „Novi Pazar“ – dodao je Miljan Stanić, trener MRK „Kikinda Grindex“.

Crvena zvezda rešila je pitanje opstanka u najelitnijem rangu takmičenja, a iz tabora Beograđana nije izostala pohvala na račun borbenosti „plavih“.

Predstojećeg vikenda Kikinđani odlaze na megdan ekipi „Novi Pazar“, a nakon toga očekuju ih još utakmice sa „Šamotom“ iz Aranđelovca i „Obilićem“ iz Beograda.