Ribolovački kamp i druženje sa korisnicima “Naše kuće”

Udruženje sportskih ribolovaca “Šaran” uz podršku lokalne samouprave sedmu godinu zaredom organizovali su ribolovački kamp za korisnike Centra za pružanje usluga socijalne zaštite. Druženje i učenje novih veština značajni su za sve učesnike ovog kampa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Druženje sa štićenicima Centra je divan projekat. Cilj je da korisnici i njihovi roditelji provedu dan u prirodi i pecanju. Pohvalio bih udruženje “Šaran” jer su se pokazali kao društveno odgovorni – istakao je Miodrag Bulajić, član Gradskog veća.

Korsinici “Naše kuće” željno su iščekivali ovaj dan.

-Svi naši korisnici i njihovi roditelji odazvali su se u velikom broju. Od izuzetne važnosti za naše korisnike je to da ih sredina u kojoj žive prihvata i da su deo zajednice – dodala je Cecilija Šajber, direktorica Centra za pružanje usluga socijalne zaštite.

Ribolovačko carstvo prava je oaza za sve koji uživaju u prirodi.

-Takmičarska sezona za ribolovce je u toku, a nas očekuje učešće na Balkanskom prvenstvu u Makedoniji. Cilj nam je da ove godine postavimo solarne panele na prostoru ribolovačkog carstva kako bi obezbedili električnu energiju – napomenuo je Zoran Popov, predsednik USR “Šaran”.

Ribolovački kamp podržalo je 30 ribolovaca, članova udruženja “Šaran”.