“Raspust za sve” oduševio osnovce

Subotnje poslepodne osnovci su proveli u “Veselom basketu”. Najpoznatiji srpski košarkaški fristajler Nemanja Blažić Triki pokazao im je razne načine igranja basketa. Kikinđanin koji živi u Beogradu ističe da mu je uvek najlepše kada se vrati u rodni grad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Drago mi je što sam pozvan da ulepšam početak raspusta mojim Kikinđanima. Uvek ću se rado odazvati svakom pozivu gradske uprave jer sve što radim, radim zbog dece koja me verno prate – istakao je Nemanja Blažić Triki.

Svojevremeno Triki je oborio Ginisov rekord. Na četkici za zube košarkašku loptu vrteo je neverovatnih 48,53 sekundi.

Želim da postavim Ginisov rekord u košarkaškoj jogi, disciplini koju sam na neki način sam izmislio – dodao je Triki.

Jutjuber Aleksandar Vesić postavlja video snimke o tome kako na najlakši i najbrži način popraviti kućne aparate. Električar po struci nije ni sanjao da će imati veliki broj pratilaca na internetu. Prvi javni nastup imao je upravo u našem grad.

-Nikada nisam pomislio da ću početi da snimam za jutjub. Počelo je kao šala, a sada imam hiljade i hiljade pratilaca – kazao je Aleksandar Vesić.

Prvi nastup u Kikindi imao je i Ljubomir Stanković, pobednik Pinkovih zvezdica. Iako sedmogodišnjak Ljubomir je snimio pesmu sa Severinom:

-Zaista je bilo divno iskustvo sarađivati sa Severinom. Ona je divna osoba i puno sam naučio od nje.

Sa Ljubomirom Stankovićem nastupila je i sestra Marina.