PU „Dragoljub Udicki“ trijumfovala na međunarodnom likovnom konkursu „Radost Evrope“

vlcsnap-2016-10-19-14h27m04s217

Na 18. međunarodnom likovnom konkursu „Radost Evrope“ Predškolskoj ustanovi „Dragoljub Udicki“, odnosno vrtiću „Bambi“ pripala je zlatna medalja za kolekciju radova dece uzrasta od četiri do šest godina. Nagrađeno je jedanaestoro dece i a vaspitačice Daliborka Sretenović i Miroslava Trifunac.

Sva deca su nam talentovana. Važno je samo posvetiti pažnju njihovom daru i ukazati im na različite likovne tehnike, kako bi oni što bolje iskazali svoje potencijale, ističe Miroslava Trifunac, vaspitačica u vrtiću „Bambi“.

Glavni vaspitač vrtića „Bambi“, Zora Radujko, posebno se zahvalila Predškolskoj ustanovi „Dragoljub Udicki“ i direktorici Stanislavi Hrnjak, što su omogućili da i vaspitači i deca imaju sav potreban materijal za rad i tako podstakli ovako velike uspehe.

U ime Predškolske ustanove, prigodne poklone nagrađenima podelila je zamenica direktorice Eržebet Savanović. Ovaj je samo jedan u nizu uspeha koji zaposleni u ustanovi ostvaruju poslednjih godina. Svaki podvig sa sobom donosi odgovornost, ali i novi podsticaj za rad. Nagrađeni su sa razlogom veoma ponosni i poručuju: