Prvi rođendan Centra lepih veština

Prvi rođendan Centar lepih veština dočekao je sa velikim brojem sadržaja čiji je cilj povezivanje ljudi, razmena znanja i ideja radi stvaranja novih životnih vrednosti. Osnivač Tatjana Jolić ističe da je veoma zadovoljna kako je protekla prva godina rada:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Centar lepih veština osnovan je sa idejom da podelimo dobro, prvenstveno sa decom. Cilj nam je bio da damo znanje. Zajedno sa prijateljicom započela sam ovaj poduhvat, a ljudi su nas, kako je vreme prolazilo, sami nalazili tako da trenutno imamo 15 saradnika.

Centar lepih veština doneo je novu energiju i nove ideje u kulturnoj ponudi Kikinde. Više je redovnih programa dostupnih svima.

-Redovni programi su Brain O Brain škola, Klub Monti za decu od treće do šeste godine. Omogućavamo učenje :italijanskog, engleskog, španskog i francuskog jezika, programiranja, tu je kurs pletenja za odrasle, kreativno-likovne radionice – kaže naša sagovornica.

Zainteresovani mogu da se prijave putem e-maila ili lično.U Centru lepih veština i ovog leta planiraju da organizuju kampove za decu i druge sadržaje koji će obogatiti vreme provedeno na raspustu.