Proslavljen dan Ekonomsko-trgovinske škole

Svečanosti u Narodnom pozorištu povodom dana Ekonomsko-trgovinske škole prisustvovali su sadašnji i nekadašnji đaci, profesori,predstavnici lokalne samouprave, poslovni saradnici. Ovo je bila prilika da se nagrade učenici koji su bili uspešni tokom ove školske godine poput Nede Sarić koja je osvojila drugo mesto na Republičkom takmičenju u besedništvu i Nevene Kasalović koja je bila prva na školskom takmičenju iz računovodstva.Kum škole ove godine bio je Vlada Radovanović.

Ekonomska-trgovinska škola planira upis 120 učenika u narednoj školskoj godini na četvorogodišnjim smerovima: finansijski administrator, komercijalista, tehničar obezbeđenja i jedno trogodišnje odeljenje u kojem će biti konbari i kuvari.

-Očekujemo da ćemo i u ovom upisnom roku biti atraktivna škola za upis budućim srednjoškolcima. Imamo dobre đake, odlične profesore, solidne uslove za rad– rekao je Tomislav Bartolić, direktor Ekonomsko-trgovinske škole.

U ovoj školi ima nešto više od 470 đaka. U programu su učestvovali i članovi dramske sekcije koji su izveli predstavu “Ženski razgovori” po tekstu Duška Radovića.