Promocija Škole odbojke na Novogodišnjem turniru

Muški odbojkaški i Odbojkaški klub Kikinda organizovali su Novogodišnji turnir.Turnir čiji je cilj promocija sporta i odbojke u SC “Jezero” održan je treću godinu za redom. Učenici od prvog do šestog razreda okupljenima su pokazali sportski duh i koliko su naučili.

 

 

 

 

 

-Odbojku treniram četiri godine i to je za mene najbolji sport. Treniram četiri puta nedeljno i imam jako dobre drugare koji su na odbojci zajedno sa mnom – istakao je Strahinja Rodić

Novogodišnji turnir najbolji je način da se predstave osnovci koji su deo Škole odbojke.

-Učešće su uzela su sva deca iz Škole odbojke koja treniraju u Kikindi, Novim Kozaracima, Ruskom Selu i Banatskom Velikom Selu. Učestvovalo je više od 250 odbojkaša uzrasta od prvog do šestog razreda. Svaki učesnik dobiće medalju, a ovo je jedinstvena prilika da vidimo sve odbojkaše na jednom mestu i da saznamo koliko su napredovali – rekao je Milan Radosavčev, trener MOK “Kikinda”.

Cilj ženskog i muškog odbojkaškog kluba “Kikinda” je da se nastavi sa osvajanjem značajnih rezultata u pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj kategoriji. Septembra sledeće godine počinje pionirsko prvenstvo za devojčice uzrasta šestog i sedmog razreda gde se očekuju uspesi.