Prijave u toku: Besplatan trening o ljudskim resursima

Prijave u toku: Besplatan trening o ljudskim resursima

U Regionalnoj privrednoj komori Severnobanatskog upravnog okruga u Kikindi u četvrtak od 11 sati biće održano besplatno predavanje na temu ’’ZNAČAJ TRENINGA ZA NAPREDOVANJE LJUDSKIH RESURSA’’, kako bi sugrađanke i sugrađani koji obavljaju privrednu delatnost, odnosno u firmama ili institucijama rade na kadrovskim poslovima, mogli prisustvovati ovom seminaru u što većem broju.

Predavanje je prevashodno namenjeno vlasnicima odnosno direktorima privrednih društava i preduzetničkih radnju, kao i zaposlenima u sektorima ljudskih resursa privrednih društava i licima koja u firmama rade sa zaposlenima.

Predavač je Uglješa Atanacković, vlasnik agencije “Road HR”, inženjer menadžmenta u oblasti menadžmenta ljudskih resursa. Treningom i razvojem se bavi duži niz godina, a u poslednjih 6 godina radi kao konsultant za ljudske resurse i trener. U poslednjih 5 godina održao je preko 350 treninga kroz koje je prošlo više od 2700 učesnika. Najčešće je radio sa malim i srednjim preduzećima, vlasnicima koji su svoje poslovanje počinjali od zanatskih i trgovinskih radnji, a vremenom prerasli u preduzeća sa 20 ili više od 50 zaposlenih. Sertifikovani je poslovni konsultant i trener Nacionalne agencije za regionalni razvoj, sertifikovani trener prestižnih evropskih instituta i udruženja i NLP master. Teme predavanja biće:

  Šta obuhvata koncept upravljanja ljudskim resursima?

  Zašto je važan koncept celoživotnog učenja?

  Koncept korporativnog učenja i treninga?

  Koji su efekti i koristi za kompaniju od ulaganja u trening i ljudske resurse?

Informacije i prijave na: lidija.s.petrovic@pks.rs. Predavanje je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta prijave su neophodne. Svi zainteresovani treba da pošalju potvrdu elektronskim putem najkasnije do 18. septembra (utorak).