Predškolci se plesom pozdravili od vaspitača

Manifestacijom “Rastimo uz ples” mališani iz predškolskih grupa iz 18 vrtića Predškolske ustanove “Dragoljub Udicki” pozdravili su se sa vaspitačima. Okupljenim roditeljima, bakama i dekama priredili su pravi spektakl na otvorenim terenima SC “Jezero”.Direktorica Predškolske ustanove “Dragoljub Udicki” Svetlana Milić poželela je svoj deci da nastave da rastu uz ples i sa osmehom na licu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Pozdravljamo se od 432 predškolca. Ovo je jedan od važnijih dana kako u njihovom, tako i u životu njihovih roditelja i vaspitača. Zajedno smo uspešno završili važnu fazu u životu svih nas, predškolsko vaspitanje i obrazovanje. Roditeljima zahvaljujem na poverenju koje su nam ukazali u prethodnim godinama, a deci poželala puno uspeha u školiistakla je Svetlana Milić, direktorica PU “Dragoljub Udicki”.

Ovom događaju prisustvovala je i predsednica Skupštine grada Kikinde Stanislava Hrnjak koja je dodala da će predškolci dugo pamtiti ovaj ples.

-Predškolska ustanova u našem gradu primer je inovativnosti, primer kako na poseban način obeležiti sve važne i lepe događaje. U svoje, ali i u ime gradske uprave čestitam im polazak u školu uz želju da nikada ne zaborave svoje drugare iz vrtića, vaspitače i deo ovog života. Želim ima puno uspeha u školovanju – dodala je Stanislava Hrnjak, predsednica Skupštine grada Kikinde.

Pre nepunih mesec dana završen je upis za školsku 2019/2020. godinu. U seoskim i gradskim vrtićima biće 480 mališana što je za 50 više u odnosu na raniji period. Najviše interesovanja roditelji su pokazali za jaslene grupe tako da je 130 dece upisano za jaslice.