Pošta u Bašaidu u novom i modernom poslovnom prostoru

Pošta u Bašaidu danas je počela sa radom u novom, modernom poslovnom prostoru. Za Javno preduzeće “Pošta Srbije” podjednako su važni uslovi rada zaposlenih i dobar poslovni ambijent u svim poslovnicama, kako u velikim gradovima, tako i u manjim mestima, istakao je vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević koji je zajedno sa gradonačelnikom Nikolom Lukačem jutros otvorio novu ekspozituru.

-Otvaranje filijale u Bašaidu je na neki način nov početak i za Poštu Srbije koja želi da unapredi i uredi sve poslovnice u zemlji. Ovo je prva u nizu novih ali i novih-starih poslovnica koje će biti rekonstruisane. Očekuje nas uvođenje novih usluga, verujem da će Pošta Srbije zauzeti mesto gde i treba da bude, a to je najbolja i najprofitabilnija kompanija u Srbiji. Zahvaljujem se ovim ljudima što su imali strpljenjas  obzirom da uslovi i okolnosti u kojima su radili nisu bili povoljni. Ima još takvih lokacija u Srbiji, ali gledaćemo da one budu prioritet za uređenje, navodi Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošte Srbije.

– Posle četrdesetak godina pošta je u novom, funkcionalnom prostoru. Hvala direktoru Pošte Zoranu Đorđeviću što je došao da nas i ove dobre ljude iz Bašaida podrži, kao i da unapredimo usluge pošte. Siguran sam da Pošta mora da bude ogledalo države, u narednom periodu očekujem da ćemo zajednički još ovakvih filijala na teritoriji Kikinde urediti u cilju unapređenje usluga pošte, ali i kako bismo bili bliži građanima na selima. Hvala Mesnoj zajednici Bašaid na angažovanju i inicijativi, istakao je Nikola Lukač, gradonačelnik Kikinde.

Ova poslovnica pošte Srbije usluge pruža za više od 1000 domaćinstava odnosno za oko 3100 korisnika.

-Napokon posle 40 godina pošta se preselila u lepši i funkcionalniji objekat. Stari objekat nije imao nikakvu nadstrešnicu, a sada su meštani sigurni kada je kiša ili sneg. Vremenom ćemo zbog starijih ljudi postaviti ispred objekta klupe. Zahvalio bih se svima koji su nam pomogli da realizujemo projekat, posebno gospodinu Zoranu Đorđeviću i narodnom poslaniku Milenku Jovanovu, naglasio je Bojan Mikalački, predsednik MZ Bašaid.

Korporativna pošta 23316 Bašaid obavlja prijem, isporuku i dostavu pošiljaka, usluge novčanog poslovanja, menjačkih poslova i transfera novca Western union. Radno vreme ekspoziture je radnim danima, od 7 do 14 sati.