Počinje prvenstvo o Međuopštinskoj fudbalskoj ligi Kikinda – Žitište

Vikend pred nama donosi dva lokalna derbija u Vojvođanskoj ligi Istok. Stari rivali „Polet“ i „Kozara“ sastaće se u nedelju na stadionu u Nakovu. Tim domaćina nije imao sreće u prethodna dva kola, a Velikoselci imaju za sobom jednu pobedu i nerešeni meč, stoga je teško prognozirati ishod ove utakmice. „Sloboda“ će sutra ugostiti ŽAK. U dosadašnjem toku prvenstva ova dva rivala ostvarili su jednak broj bodova, te će ovaj meč biti veoma neizvesan. OFK „Kikinda 1909“ dočekaće sutra tim „Jedinstva“ iz Banatskog Karađorđeva. Kikinđani su do sada ostvarili bolji rezultat od njihovih ovonedeljnih rivala, a domaći teren biće motiv više za sutrašnji meč. Sve utakmice počinju u 16 sati i 30 minuta.

Odigraće se i mečevi trećeg kola Područne lige Zrenjanin. Bašaidska „Vojvodina“ ugostiće „Omladinca“ iz Botoša. Tim iz Bašaida za sada je bez bodova, tako da je ovo dobra prilika da na domaćem terenu prekinu negativan niz. Ruskoselska „Crvena zvezda“ u nedelju će u gostima igrati protiv istoimenog kluba iz Vojvode Stepe. Ova dva tima imaju jednak broj bodova, tako da će utakmica biti neizvesna. Oba meča počinju u 17 sati.

Počinju i prvenstvo u Međuopštinskoj ligi Kikinda – Žitište, a svi klubovi sa teritorije našeg grada igraće na domaćem terenu. „Borac“ iz Iđoša ugostiće „Napredak“ iz Česterega, a mokrinski „Delija“ biće domaćin „Proleteru“ iz Međe. Na stadionu u Banatskoj Topoli „Napredak“ će dočekati „Budućnost“ iz Banatskog Dvora. Svi mečevi igraju se sutra, sa početkom od 16 sati i 30 minuta.