Počinje prvenstvena trka za odbojkaše i odbojkašice

U 10. kolu Srpske lige Vojvodina OFK Kikinda na domaćem terenu danas je domaćin ekipi 1. maj iz Rume. Na tabeli tim sa Gradskog stadiona i dalje zauzima 9. poziciju sa 12 bodova.

U Vojvođanskoj ligi Istok ruskoselska Crvena zvezda putuje u Banatsko Karađorđevo gde igra utakmicu sa Jedinstvom. Kozara iz Banatskog Velikog Sela odlazi na megdan Borcu u Starčevo. Fudbaleri Slobode iz Novih Kozaraca na domaćem terenu u 15 sati dočekuju Begej iz Žitušta. Sa 20 bodova Sloboda je na 3. mestu, Crvena zvezda je 9. sa 13, a Kozara je na 11. mestu sa 9 bodova.

I u Područnoj fudbalskoj ligi Zrenjanin igra se 10. kolo. ŽAK odlazi u Sutjesku gde ga čeka Radnički. Delija iz Mokrina dočekuje sutra u 15 sati Banat iz Čente. Nakovački Polet u nedelju u 15 sati pred domaćom publikom igra protiv Krajine iz Krajišnika. Vojvodina iz Bašaida odlazi u Česterg gde ih dočekuje Nparedak. Na tabeli Polet je sa 22 boda i dalje na liderskoj poziciji, koliko ima i drugoplasirani ŽAK, Delija je 12. sa 10, a Vojvodina je 13. sa devet bodova.

Rukometaši „Kikinde Grindex“ u 4. kolu Super B lige sutra u 19 sati na parketu SC „Jezero“ domaćini su „Moravi iz Velike Plane. Rukometašice „Kikinde“ u 3. kolu Super B lige takođe na domaćem terenu u 16.30 sati dočekuju Zaječar .

Prvenstvenu trku počinju i odbojkaši i odbojkašice. U 1. kolu Druge lige Sever MOK u nedelju u 17 sati u hali „Jezero“ dočekuje „Proleter“ iz Zrenjanina. Odbojkašice „Velike Kikinde“ u 1. kolu Prve vojvođanske lige putuju u Futog gde se sastaju sa istoimenom ekipom.

KK „Velika Kikinda“ u 3. kolu Prve srpske lige odlaze u Inđiju gde ih očekuje “Železničar”.

VK ŽAK 2. kolo Prve B vaterpolo lige igraju 23. oktobra. Na bazenima SC “Jezero”dočekuju TENT iz Obrenovca.