Počela podela paketića, stigao rekordan broj pisama za Deda Mraza

Gradonačelnik Pavle Markov u društvu Deda Mraza počeo je podelu paketića deci koja su svoje želje ubacivala u Kutiju želja.

 

 

 

 

 

 

Mališani koje su drage goste sačekali su uz osmeh i pesmu. Ove godine podela paketića počela je u Ruskom Selu, a Nemanja Vukosav i njegova braća Novak i Nikša bili su prezadovoljni što su baš njihova pisma izvučena iz kutije želja.

-Deda Mraz mi je doneo loptu i kocke. Mojoj braći doneo je bager i traktor. Pisali smo mu pismo koje je on pročitao I doneo nam je poklone – rekao je Nemanja Vukosav.

Svake godine sve je više pisama, a gradonačlenik Pavle Markov ističe da će se potruditi da većina paketića bude podeljena pre Nove godine.

-Već tradicionalno petu godinu zaredom delimo paketiće. Deca su nam svoje želje napisala u pismima koje su ubacili u Kutiju želja. Tu smo da, koliko je to moguće ispunimo te želje i da sa našim najmlađima podelimo radost prazničnih dana. Cilj nam je da naši mališani budu srećni. Nemamo lak zadatak jer je stiglo više od 5.000 pisama što je rekordan broj – istakao je Pavle Markov.

Najmlađi Kikinđani sa nestrpljenjem su čekali najpoznatijeg dedu na svetu. Hana Fazekaš tražila je šnalice, gumice i slatkiše i njenoj sreći nije bilo kraja kada je zajedno sa Deda Mrazom otvorila paketić.