OFK “Kikinda 1909” i ŽAK igraju na domaćem terenu

U 10. kolu Srpske lige – Vojvodina „Kozara“ iz Banatskog Velikog Sela odlazi Kulu gde igra protiv „Hajduka“. Trener Slobodan Mitrović ističe da se nada da će njegovi izabranici uspete kući da se vrate sa novim bodom.U Vojvođanskoj ligi Istok OFK „Kikindu 1909“ sutra u 15 sati na Gradskom stadionu dočekuje „Krajinu“ iz Krajišnika. „Sloboda“ iz Novih Kozaraca odlazi u Vojvodu Stepu gde je dočekuje „Crvena zvezda“. Fudbaleri ŽAK-a na stadionu Vašarište u nedelju u 15 sati igraju protiv „Sloge“ iz Plandiša.

 

 

 

 

 

U Područnoj ligi Zrenjanin ruskoselska „Crvena zvezda“ putuju u Mužlju gde ih čeka „Lehel“. Nakovački „Polet“ gostuje u Kumanu gde igra sa „2.oktobrom“. Mokrinski „Delija“ sutra u 15 sati domaćin je „Potisiju“ iz Knićanina. U Međuopštinskoj ligi „Žitište-Kikinda“ fudbaleri bašaidske „Vojvodineodlaze u Itebej gde ih čeka „Bega“.„Napredak“ iz Banatske Topole u Međi igra protiv „Proletera“.

Rukometaši „Kikinde Grindeks“ dočekuju zrenjaninski „Proleter“. Banatski derbi počinje sutra u 19 sati u SC „Jezero“. Kikindske rukometašice u Super B ligi Srbije u nedelju odlaze u Prokuplje. U Prvoj rukometnoj ligi „Sever“ rukometaši „Crvene zvezde“ odlaze u Dolovo. Mokrinske rukometašice u 5. kolu ugošćuju “Jadran“ iz Feketića.

U 3. kolu Druge regionalne košarkaške lige „Sever“ tim „Velike Kikinde“ gostovaće u Beočinu istoimenoj ekipi. Košarkašice u Prvoj regionalnoj ligi Sever domaćini su ekipi Stare Pazove.

Muški odbojkaški klub „Kikinda“ u nedelju u 14 časova u OŠŽarko Zrenjanin“ počinje prvenstvo u Prvoj Vojvođanskoj ligi u kojoj ima najvise ambicije, osvajanje prvo mesta i ulazak u Drugu ligu.

Počelo je i nadmetanje u Prvoj B vaterpolo ligi Srbije. U prvoj utakmici vaterpolisti ŽAK-a izgubili su sa 19:11 na gostovanju u Beogradu od ekipe „Singidunum“. Sutra su domaćini ekipi „Palilula“ iz Beograda.