Novogodišnji koncert Kulturnog centra

Novogodišnji koncert Kulturnog centra

Narednog četvrtka, 27. decembra u 20 sati u Narodnom pozorištu biće održan koncert Kulturnog centra. Hor “Attendite”, Duvački orkestar DVD i Ženska pevačka grupa “Melizmi” biće učesnici Velikog novogodišnjeg koncerta.

 

 

 

 

-U jednom momentu na sceni će nam se pridružiti i plesna škola Kulturnog centra, a pored duvačkog nastupiće i kamerni orkestar DVD-a – istakao je Marko Markovljev, organizator programa KCK.

Hor “Attendite” radi pod vođstvom dr Biljane Jeremić:

-Novogodišnji koncert osmišljen je da svima bude zabavan i interesantan. Repertoar je biran tako da ispunjava uslove novogodišnjeg raspoloženja. Većina kompozicija do sada nije izvođena u Kikindi.

Duvački orkestar Dobrovoljnog vatrogasnog društva čitavu godinu posvetio je obeležavanju jubiljeja 85 godina postojanja i rada, tako da će i ovo biti prilika da se još jednom predstave publici.

-Duvački orkestar dugo godina sarađuje sa Kulturnim centrom i ovaj koncert biće kruna naše saradnje – rekao je Albert Nađ, šef orkestra.

I ženska pevačka grupa “Melizmi” prilagodiće deo repertoara predstojećim praznicima.

Ženska pevačka grupa “Melizmi” u proteklih godinu dana deo je Kulturnog centra i ovo će biti pravi način da obeležimo godišnjicu saradnje – dodala je Biljana Mandić, ćlanica ŽPG “Melizmi”.

Novogodišnji koncert poklon je sugrađanima tako da se ulaznice neće naplaćivati.