Novogodišnja čarolija u Dečijem pozorištu „Lane“

vlcsnap-2016-12-05-11h06m05s78

Pozorištance „Lane“ predstavom „Lažno pismo Deda Mrazu“ počelo je sa obeležavanjem decembra kao meseca ljubavi. U jedinom dečijem teatru u Kikindi otvorena je i novogodičnja bašta. Svečanom otvaranju božićne čarolije prisustvovala je i zamenica gradonačelnika Bosiljka Srdić, koja je istakla da će Dečije pozorište „Lane“ uvek imati podršku lokalne samouprave. Ona je sa svojim malim „zamenicama“, Milicom Češljar i Anom Momčilov, svečano otvorila novogodičnju sezonu uz reči:

-Počeo je mesec novogodišnje čvlcsnap-2016-12-05-11h09m26s57arolije. Svake nedelje od 17 sati očekuju vas novogodišnja predstava i Deda Mraz. Ceo decembar je u znaku ljubavi, a poruka je SVIMA TREBA LJUBAV. Svima želimo srećne praznike, a od danas bašta Dečijeg pozorišta „Lane“ je zvanično ukrašena i otvorena za vas.

Nakon toga odigrana je predstava „Lažno pismo Deda Mrazu“, čiji su glavni junaci tri Deda Mraza, njihova pomoćnica patuljčica Zvončica i Zloćko, koji na kraju postane dobar. Zbog velikog interesovanja, nakon prvog izvođenja predstava je odigrana još jednom, kako bi svi zainteresovani mališani i njihovi roditelji, mogli da uživaju u novogodišnjoj čaroliji.