Nasilje i uvrede jedina su politika opozicije

Nakon što je zbog lažne, montirane SMS poruke zajedno sa suprugom bio meta brojnih uvreda i pretnji na društvenim mrežama, pristalice Đilasovog saveza nastavljaju da vređaju sekretara Gradskog odbora SNS Ninoslava Čujića. U svojoj objavi na fejsbuku Zoran Milešević nazvao ga je fašistom i ustašom.Na uvrede je odgovorio Ninoslav Čujić, sekretar GrO SNS:

 

 

 

 

 

 

-Umesto jasne osude i ograđivanja od pretnji i uvreda koje smo supruga i ja dobili naravno da su lideri kikindske opozicije nastavili da vređaju i da upućuju još odvratnije i bednije uvrede. Ovaj put pokušali su da kopaju po porodičnom prezimenu nazivajući me ustašom iz imotskog kraja pokreta fašističke NDH koji su poznati kao pokret koji je počinio najbrutalnije zločine prema Srbima za vreme Drugog svetskog rata. Ne znam šta su pokušali time da dokažu ili pokažu.Pokazali su da je ono za čime ne prezaju nasilje i uvrede jer drugu politiku ni nemaju.

Naš sagovornik prokomentarisao je i pogrešno napisano prezime Čulić.

-Ja bih to nazvao pravim imenom. Oni mene prozivaju da sam nepismen, a u stvari su ovim činom pokazali koliko su oni nepismeni i koliko su pažljivi kada čitaju i kometarišu ono što čitaju.Iako je Gradski odbor Srpske napredne stranke izdao zvanično saopštenje nigde nije spomenutu protiv kojih lica su podnete krivične prijave. U celoj priči mene iznenađuje kako se prepoznao on koji je guru kikindske opozicije, tajkunsko-ljotićevske koalicije odnosno saveza za silovanje i vešanje. Prepoznali su se i Miroslav Panić, Mićo Stojanović i očekujemo dalje reakcije ostalih – zaključio je Čujić.