Najluđa noć u Kikindi

Veliki broj sugrađana staru godinu ispratio je na Gradskom trgu uz prelep vatromet koji je prema rečima sugrađana premašio njihova očekivanja. Jedni drugima poželili su zdravlje, sreću i puno uspeha.

Prvi su od naših suseda 2019. dočekali su gosti iz Temišvara koji su se odlučili da najluđu noć provedu u restoranu “Lovac”. Tačno u 23 sata, a po rumunskom u ponoć, otvorili su šampanjac i nazdravili.

-Došli smo iz Temišvara.Čuo sam da je kod vas uvek odličan provod pa sam želeo da se uverim u to. Prijatelji sa kojima sam došao bili su u Kikindi na dočeku 2018. godine i odlično su se proveli, a sada vidim i zašto. Svi su veseli i nasmejani, a muzika je odlična – rekao je Aurelijan Banu.

 

 

 

 

Posle ponoći u “Beloj vili” prvo se igralo užičko kolo. Sva mesta bila su popunjena, a u velikoj sali zatekli smo veliki broj mladih.

-Provod je odličan u “Beloj vili” svi igraju. Moje želje su da svi imamo puno zdravlja i sreće, ali i da pratimo svoje snove jer jedino tako ćemo uspeti u životu istakao je Dušan Ljuboja.

Veselo je bilo i u Mađarskom domu gde smo zatekli sugrađane koji su na radu u Nemačkoj i Austriji. Veselje uz čardaš i tombolu trajalo je do ranih jutarnjih sati.