Nagrade najboljima u fudbalu

Fudbalski savez Kikinde juče je dodelio priznanja klubovima i igračima koji su u ovoj godini ostvarili najbolje rezultate.

 

 

 

 

 

Najbolji i najuspešniji u fudbalu na teritoriji Grada Kikinde nagrađeni su plaketama, a o tome ko će biti lauerati odlučeno je putem anketiranja. U Fudbalskom savezu ističu da se nadaju da ću kroz javno vrednovanje sportskih rezultata dodatno motivisati klubove, sportske radnike, trenere i igrače da se više posvete radu i edukaciji u fudbalu. Za najuspešniji klub u 2018. godini proglašen je Fudbalski klub “Kozara” iz Banatskog Velikog Sela koji je zauzeo prvo mesto u jesenjem delu Fudbalske lige “Istok”. Za najboljeg trenera izglasan je Slobodan Mitrović, nosilac UEFA B licence i trener velikoselkog fudbalskog tima.

-Ova nagrada pripada isključivo mojim ugračima koji su zaslužni za naš uspeh. Svi do jednog igrača u timu pravi su profesionalci – istakao je Slobodan Mitrović, trener “Kozare”.

Milan Misić, fudbaler “Kozare” najbolji je igrač u tekućoj godini.

-Treneru Mitroviću dugujem zahvalnost što me je stavio na poziciju napadača. Takođe uprava kluba zaslužna je za to što sam isturen kao pojedinac. Zalaganje na treninzima i utakmicama se isplatilo- rekao je Misić.

Titulu najboljeg golmana poneo je Kristijan Kovač, takođe iz “Kozare”.

Iako je nagrada individualna za nju je zaslužan ceo tim. -dodao je Kovač.

U konkurenciji najboljih mladih igrača rođenih 1998. godine i mlađi priznanje je dodeljeno Borisu Ćiriću, fudbaleru kikindskog ŽAK-a.

-Treniram fudbal već 10 godina. Ovo je nagrada za moje zalaganje i trud. Planiram da se bavim fudbalom još dugo-kazao je Ćirić.

Za najuspešniju klub u radu sa mlađim kategorijama proglašen je kikindski ŽAK, a zahvalnice su uručene i Dariju Janjiću i Jovanu Budaiju, članovima mlade selekcije reprezentacije Vojvodine.