Na teren samo fudbaleri i rukometaši

U 19. kolu Srpske lige VojvodinaKozaraiz Banatskog Velikog Sela sutra u 13 sati domaćin je „Dunavu“ iz Starih Banovaca. “Sloboda” iz Novih Kozaraca putuje u Staru Pazovu gde ih čeka „Jedinstvo“.

U Vojvođanskoj ligi “Istok” u 17. kolu sutra u 13 sati na Gradskom stadionu OFK “Kikinda 1909” dočekuje „Budućnost“ iz Srpske Crnje. ŽAK odlazi u Žitište gde igra sa ekipom „Begej“.

Rukometaši „Kikinde Grindex“ 9. kolo ARKUS lige Srbije igraju u Leskovcu gde ih očekuje „Dubočica“ koja je trećeplasirana na tabeli i ima stopostotni učinak u četiri utakmice na svom terenu. Rukometašice „Kikinde“ ovog vikenda imaju pauzu, a narednu utakmicu igraju 2. decembra kada dočekuju lidera „Pančevo“ . I vaterpolisti ŽAK-a imaju pauzu do 5. decembra kada su domaćini prvoplasiranoj „Mladosti“ iz Pančeva.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije Odbojkaški savez Srbije odlučio je da se takmičenja odlože do 11. decembra.I utakmice za košarkaše „Velike Kikinde“, košarkašice „Kikinde“ , kao i oba odbojkaška tima otkazane su takođe zbog zdravstvene situacije.