Luna park spreman, cene iste kao prošle godine

Luna park “Kasagrande” za praznik rada u Kikindu dolazi više od tri decenije. U ponudi su: rolekoster za odrasle i decu, škorpion, ringišpili autići i vozići za najmlađe, kao i automobili na sudaranje. Radisav Minić, vlasnik vozića za decu i član predsedništva Luna parkova Srbije napominje da su sprave stigle iz Zrenjanina, Alibunara,Beograda, Temerina i drugih mesta:

 

 

 

 

 

 

 

-Imamo mašine koje su već dobro poznate Kikinđanima, ali ima i novih. Odgovorno tvrdim da svaka sprava pojedinačno ima atest o bezbednosti. Naš cilj je da svi budu bezbedni. Roditelji nemaju o čemu da brinu.

Među novim sparavama za zabavu je takozvani “spider” ili kako je deca zovu “supertvister”.

-Cena žetona sada je 100 dinara, a za 1. i 2. maj iznosiće 150 dinara. Ista cena bila je i prošle godine. Lokalna samouprava izašla nam je i ove godine u susret jer je prostor sređen – istakao je Minić.

Osim luna parka koji je postavljen na potesu kvantaša, na ovom prostoru 1. i 2. maja biće tezgi sa slatkišima, hranom, ali i ostalom mešovitom robom svojstvenom ovakvim okupljanjima. Upravo na ovom prostoru očekuje se i najviše posetilaca.

Svi koji odluče da provedu dan na izletištima u okolini Kikinde treba da vode računa o tome da ne ostave otpad za sobom i da povedu računa prilikom paljenja vatre za roštilj. Šumica, Simićev salaš, Vodice i ostale lokacije primamljive za izletnike su očišćeni, tretirani protiv krpelja, a trava je pokošena.