“Ljubav se mora slaviti i to svakog dana” smatra poznati kantautor Boris Režak

Kikindskoj publici se povodom obeležavanja Trifundana, ali i Dana zaljubljenih predstavio poznati pop kantautor Boris Režak. Ovo je prvo gostovanje popularnog Banjalučanina, koji je publici poznat po laganim baladama, u kojima su u prepunoj sali kikindskog pozorišta imali mogućnost da uživaju.

Ljubav i vino kao splet u okviru obeležavanja 14. februara pravi su motiv za večernji izlazak kako pojedinačno, tako i u društvu. Kikinda sada već tradicionalno povodom ovog datuma, poštujući i pravoslavni i katolički kalendar kao poklon gradu dovede goste koji sa pravim repertoarom vrate romantiku gde joj je mesto. Boris Režak veruje u tople ljudske emocije, što je i dokazao u okviru večernjeg koncerta u svečanoj sali Narodnog pozorišta:

-Ja ne da slavim, nego…smatram da se ljubav mora slaviti svakog dana. I to nije samo fraza. Obzirom da sam porodični čovek i imam tri klinca i imam i kuče. To je stalna odgovornost. Tu apsolutno mora biti ljubavi, kako  prema deci, supruzi, tako i prema tom kučetu. Tu su večiti kompromisi. Ja jesam možda na prvu loptu kao smiren, ali mogu da budem nervozan,,,zbog posla i svega, ali uvek gledam da nervozu ne donosim u kuću, već da je ostavim na poslu. Moram da im šaljem ljubav, uvek.

Ljubav u komunikaciji je  u stvari vrlo bitan segment u ophođenju, na relaciji porodica, prijatelji, saradnici, tvrdi ovaj poznati kantautor:

-Ne samo prema porodici. Gledam i prema komšijama, prijateljima. Nudiš, pa ti se vrati nekako. Ali to su stvari koje ne treba vagati. Kao što kaže moja pjesma ” Nije ljubav pokora”. Znači, u suštini…to su ciklični momenti, nekad bude lepo, nekad ne..

Iako je poznat po baladama i nežnim temama u svojim pesmama, kako kaže imao je potrebe i da se okuša u nekom drugačijem svetlu. Što se tiče saradnje sa poznatom Kikinđankom Milenom Ludajić, koja se do sada potpisivala kao tekstopisac muzičkih numera vrlo poznatih imena i ne samo srpske pop scene, kaže da se iskreno nada i tome.

Veče dobrih emocija, uz Režaka, u prepunoj sali Narodnog pozorišta trajalo je više od dva  sata. I mlađi i oni u zrelijim godinama, zaljubljeni i oni koji su došli da se toga još jednom sete, imali su priliku da uživaju u lepo scenski osmišljenom hepeningu uz profesionalni trio, koji je opravdao svoje gostovanje, povodom 14. februarske noći.