Letnji raspust počeo za korisnike usluga centra “Kuća za sve”

Korisnici i zaposleni u Centru za pružanje usluga socijalne zaštite „Kića za sve“ od ponedeljka su zvanično  na letnjem raspustu. Kako to dolikuje, korisnici  su uz mentorstvo svojih vaspitača i u društvu roditelja i prijatelja zabavnim programom obeležili početak odmora.

Topli dani i leto doneli su, rekla je direktorica centra “Kuća za sve” Cecilija Šajber,  vreme kada se u Centru za pružanje socijalne zaštite „Kući za sve“ priprema za odlazak na letnji raspust: 

-Leto je pred nama, mi smo sagradili brod i krećemo u leto da se malo i odmorimo. Da bi pokazali šta smo to radili ove godine, pripremili smo malu predstavu.. Saradnici i prijatelji, kojih „Kuća za sve” ima u velikom broju došli su da podrže i ovu završnu priredbu i da dogovaraju neke nove susrete, za jesenje dane.

Iako zvanično letnji raspust  u Centru „Kuća za sve“ počinje od ponedeljka, ustanova će biti otvorena tokom svih letmnjih meseci, kako bi se izašlo u susret zaposlenim roduieteljima, rekla Šajber. Korisnici će dolaziti, premda u manjem broju, a i aktivnosti će biti proređene. Inače Centar za pružanje socijalne zaštite okuplja 25 korisnika , koji dolaze svakoga dana, a pruža i usluge ličnog pratioca kao i rehabillaticionog oporavka.