Lepa Brena oborila sve rekorde

Na koncertu Lepe Brene u okviru 33. “Dana ludaje” oboreni su svi rekordi kada je reč o broju posetilaca. Gradskim trgom odjekivali su poznati hitovi velike zvezde koja je karijeru pre više od tri decenije započela upravo iz Kikinde.

 

 

 

 

 

 

-U Hotelu “Narvik” u Kikindi 1981. i 1982. godine bili su moji počeci i zbog toga sam ponovo večeras u vašem gradu da se setimo i podsetimo svih tih lepih , divnih dana – obratila se Lepa Brena velikom broju okupljenih gledalaca na kikindskom trgu.

Otkrila je i koje je lepe uspomene vežu za naš grad.

-U ovom gradu osećala sam se kao Kikinđanka i bilo nam je prelepo dok smo boravili ovde. U tom periodu dosta smo radili i vežbali i dobro se sećam da je publika u Kikindi uvek uživala u našoj muzici –rekla je velika zvezda.

Lepa Brena davnih osamdesetih postala je vlasnica automobila “opel senator” pošto je održala koncert u tada najvećoj kikindskoj fabrici “Livnici”.

-Pevali smo u 20 sati i kada je koncert završen izrazila sam želju da pogledam automobile koji su bili izloženi u prodajnom salonu. Tada sam se zaljubila u “opel senatora” i moj životni san bio je da kupim taj automobil. Pozvali smo direktora koji nam je otvorio salon i mi smo postali vlasnici u to vreme jednog od najluksuznijih kola. Do tada sam vozila polovnu “bubu” – saznajemo od Lepe Brene.

Lepa Brena bila je pravi magnet za goste iz Rumunije. Granični prelaz Nakovo-Lunga oborio je sve rekorde.

-Kolona vozila koja pristižu iz Rumunije, kako sam čula, duga je 10 kilometara. Muzika nema pasoš i drago mi je što su Rumuni u velikom broju došli da odgledaju moj nastup – kazala je Lepa Brena.

Ređali su se stari i novi hitovi, a zajedno sa jednom od najvećih zvezda sve vreme pevala je i publika. Procene organizatoru su da je na Gradskom trgu tokom koncerta bilo oko 30.000 ljudi. U nastupu koji je trajao duže od dva sata uživali su stari, mladi, ali i jugonostalgičari.