Kupališna sezona planirana od 9.juna

Sezona otvorenih bazena u Kikindi i BVS počeće 9.juna. Završni radovi su u toku, a podrazumevaju šišćenje i dezinfekciju bazena, pripremu za punjenje vodom, sređivanje zelenih površina i pristupnih rampi, rekao je direktor SC “Jezero” Slobodan Marinkov i dodao:

-Pripreme za predsojeću sezonu, kada su otvoreni bazeni u pitanju teku nesmetano. U Kikindi je juče očišćeno bazensko korito i u planu je da se sledećih 14 dana puni vodom, dok su u BVS radovi u toku. Cene karata će ostati nepromenjene, kao što je već godinama unazad. To podrazumeva da je jednodnevna karta za odrasle 200 dinara, a i ovoga puta postoje posebne pogodnosti u zavisnosti od paketa karata.

Ove godine, u januaru su puštene i važeće mesečne karte, koje je još uvek moguće iskoristiti. Bazeni će, kako je Marinkov rekao najverovatnije biti otvoreni u subotu devetog juna, kada će ulazak biti besplatan, kao i u nedelju desetog. Radno vreme bazena je od pola deset do 18 sati. Od 1.jula radno vreme se pomera do 19, da bi se 15 avgusta vratilo na termin od 9 I 30 do 18 sati.