Korona odložila deo sportskih takmičenja

U 18. kolu Srpske lige VojvodinaKozaraiz Banatskog Velikog Sela odlazi u Kulu gde igra sa „Hajdukom 1912“. “Sloboda” iz Novih Kozaraca u subotu u 13 sati domaćin je „Bečeju“ .

U Vojvođanskoj ligi “Istok” u 16., pretposlednjem, kolu OFK “Kikinda 1909” igra duel u Banatskom Karađorđevu sa prvoplasiranim „Jedinstvom“. ŽAK u nedelju u 13 sati na stadionu Vašarište dočekuje „Radnički“ iz Sutjeske koji je konkurent za opstanak u ligi.

U Područnoj ligi Zrenjanin u 17. kolu ruskoselska „Crvena zvezda“ odlazi u Jašu Tomić gde ih čeka „Radnički 1911“, ali ova utakmica nema rezultatskog značaja s obzirom na to da su Ruskoselci već obezbedili titulu jesenjeg prvaka. „Polet“ iz Nakova u nedelju u 13 sati domaćin je „Rusandi“ iz Melenaca. „Delija putuje u Aleksandrovo na megdan „Borcu“. “Vojvodina” iz Bašaida takođe u nedelju u 13 sati dočekuje „Potisije“ iz Knićanina.

Rukometašice „Kikinde“ u 6. kolu Super B lige putuju u Petrovac na Mlavi gde ih dočekuje „Sloga“. MOK je u 8. kolu Druge savezne lige u nedelju u hali SC „Jezero“ domaćin ekipi „Dunav Volej“ iz Novog Sada.Vaterpolisti ŽAK-a u nedelju u Beogradu igraju sa ekipom „Vračar“.

Rukometaši „Kikinde Grindex“ 8. kolo ARKUS lige Srbije igraće u sredu, 25. novembra sa beogradskim „Partizanom“. Utakmica je je pomerena jer su dva igrača iz Kikinde zaražena koronavirusom. I utakmice za košarkaše „Velike Kikinde“, košarkašice „Kikinde“ , kao i oba odbojkaška tima otkazane su takođe zbog zdravstvene situacije.