Kikindsko porodilište među najboljima u Srbiji ocenile pacijentkinje

Kikindsko porodilište među najboljima u Srbiji ocenile pacijentkinje

Prema oceni portala bebac.com kikindsko Porodilište u rangu sličnih bolnica nalazi se među prva tri u Srbiji. Pomenuti portal u proteklih deset meseci spoveo je istraživanje o tome kakva su porodilišta u Srbiji, a ocene rada davale su pacijentkinje.

U istraživanju društveno angažovanog portala bebac.com učestvovalo je oko hiljadu porodilja. Njihov zadatak bio je da ocenom od jedan do pet daju svoje mišljenje o prijemu u porodilište, odnosu lekara prema njima, ljubaznosti babica, iskustvu na porodođaju, podršci mami i bebi, ishrani, higijena na odeljenju. Objavljeni rezultati pokazuju da je Porođajno odeljnje Opšte bolnice proglašeno za najbolje po odnosu babica prema porodiljama, koje su ovaj kriteruijum ocenile ocenom 4,52.

porodjajno-bebac

-Drago nam je što su pacijentkinje visokom ocenama ocenile rad porođajnog odeljenja koje je proteklih godina uređeno, kupljeni su novi aparati, poboljšna je ishrana porodilja, tako da nam je ovo podstrek da još bolje nastavimo da radimo – rekao dr Predrag Veljković, načelnik ginekološko-akušerskog odeljenja.