Kikindski rukometaši dočekuju beogradsku “Crvenu zvezdu”

Posle nekoliko poraza rukometaši “Kikinde Grindeks” uspeli su u poslednja dva kola da savladaju važne protivnike “Rudar” iz Sokolca i “Oblić” Beograda. Na jučerašnjem treningu igrači su se osvrnuli na prethodne dve utakmice.

 

 

 

 

-Ozbiljno smo shvatili meč sa “Obilićem” i tako smo i pristupili utakmici. Od prvog minuta meča dali smo im do znanja da će dobro morati da se pomuče da nas savladaju. Ipak na kraju je sve ispalo dobro jer smo uzeli dva važna boda – istakao je Stanimir Komarek, rukometaš.

U sredu, u 12. kolu Supera A rukometne lige Srbije, dočekuju “Crvenu zvezdu” iz Beograda sa kojom su remizirali u prvom kolu. Utakmica počinje u 20 sati u Sportskom centru “Jezero”.

 

-Uzbuđeni smo jer je “Crvena zvezda” veliko ime u svim sportovima, ne samo rukometu. Pozivam publiku da nas podrži u što većem broju. Nadamo se novoj pobedi rekao je Komarek.

-Ušli smo u dobru seriju i mislim da imamo realne šanse da dobijemo meč protiv “Crvene zvezde”. Zvezda je igrala slabije na početku sezone i tada smo ih iznenadili. Sada igraju puno bolje – dodao je Nemanja Dukatarov, rukometaš.

U upravi kluba napominju da navijači dođu ranije kako bi se izbegla gužva jer će provera na ulasku u halu biti detaljnija.

Kikindski rukometaši trenutno zauzimaju 10. mesto na tabeli sa devet bodova.