Kikindski preduzetnici, u saradnji sa Ekonomsko trgovinskom školom nastavljaju humanitarnu akciju

Da grad misli na svoje sugrađane, kojima je pomoć neophodna dokaz su akcije koje već četvrtu godinu zaredom organizuje određeni broj preduzetnika, članova kikindskog udruženja. I ovoga puta su nakon što su čuli da je akcija pokrenuta po školama, rešili i da u saradnji sa Ekonomskom školom i oni preduzmu neku vrstu inicijative, kako bi zajedničkim naporima, bar donekle pomogli porodicama troje  obolelih srednjoškolaca.

Namera organizatora je da se prevashodno pozovu sugrađani, koji će doći da pogledaju pozorišni komad, kao i besede nagrađenih učenica, a sve u cilju prikupljanja humanitarnog priloga. Apelu se pridružio i predsednik preduzetnika Siniša Pašić, koji je prošle godine organizovao i koncert, takođe u humanitarne svrhe. U predstavi “Ženski razgovori”, adaptiranoj prema tekstu čuvenog Duška Radovića, igraju učenici Ekonomsko trgovinske škole. Ovo će biti drugo izvođenje pred publikom, a oni imaju jasan cilj.

Pozprišni komad „Ženski razgovori“ i besede će sugrađani imati priliku da pogledaju 14. maja, sa početkom u 20 sati, na velikoj sceni Narodnog pozorišta. Karte, po ceni od 200 dinara mogu se kupiti već sutra, u pozorištu, kome se preduzetnici takođe zahvaljuju zbog mogućnosti korišćenja sale bez novčane nadoknade, što je takođe jedna vrsta pomoći.