Kikinđani finalisti takmičenja „CityGames“

Ekipa Sportskog saveza Kikinde izborila je pravo za učešće u finalu Srbije u ciklusu takmičenja “CityGames“. Finale će biti održano 20. jula 2017. godine na Zlatiboru, navodi se u saopštenju Sportskog Saveza Kikinde.

Takmičeći se u dve serije, najpre 12. jula u Zrenjaninu, a zatim 15. jula u Somboru, ekipa iz Kikinde oba puta zauzela je drugo mesto, iza ekipe Sombora. Kako se navodi u saopštenju, Kikinđani su pokazali veliki entuzijazam i potencijal u vrlo neizvesnom ishodu do samog kraja kvalifikacija.

    

Kapiten ekipe Tanja Sili i njeni zamenici Ivana Avdalović i Borislav Brkić predvode ekipu, koju čine Mina Ovuka, Bojana Santrač, Vladana Blažića, Dušana Novaković i Vanja Dumitrova. Ekipa Sportskog saveza Kikinde nada se novim pobedama i očekuje podršku svojih sugrađana u narednom takmičenju, navodi se u saopštenju.

Projekat „CityGames“ predstavlja igre sportsko-zabavnog karaktera na vodenim površinama. Nastao je u Hrvatskoj pre osam godina, a učestvuju ekipe iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, BiH, Slovenije, Italije, Mađarske, Nemačke i drugih zemalja.