„Kikinda kroz objektiv” zabeležiće najlepše lokacije našeg grada

Fotografija kao oblik umetnosti i medij bez kojeg se danas gotovo ne može sve je primamljivija i ljudima koji ne dolaze iz ovih branši. Na društvenim mrežama gotovo uvek traje nezvanično takmičenje u tome ko je bolje zabeležio određeni momenat, lokaciju, hranu ili osobu. Kancelarija za turizam prepoznala je želje modernog doba i odlučila da tim povodom organizuje jednu interesantnu manifestaciju:

-Grad Kikinda 4. avgusta prvi put organizuje foto avanturu „Kikinda kroz objektiv“, gde ljudima pružamo priliku da bistrog oka upoznaju grad. Druženje je planirano na četiri lokacije: Gradski trg, Suvača, Veliki park i Staro jezero. Planirana je pauza u Velikom parku, gde će članice udruženja žena spremati banatske specijalitete, a učesnici će moći da se okrepe i uživaju uz tradicionalnu hranu, objašnjava Olivera Marinkov iz Kancelarije za turizam.

Prijave su u toku i za sada je 20ak Kikinđana pokazalo interesovanje za učešće na ovom događaju:

-Ovom prilikom želim da pozovem sve zainteresovane sugrađane da se prijave do 16. jula za učešće na ovoj avanturi i zabeleže lepe fotografije našeg grada. One će biti izložene tokom „Dana ludaje“. Prijave za učešće na ovom događaju mogu poslati na e – mail adrese: turizam@kikinda.org.rs ili cedomirvujanic@gmail.com.

Kako organizatori najavljuju, „Kikinda kroz objektiv“ biće jedinstvena avantura za sve one koji vole prirodu. Fotografija je tu da ovekoveči lepe momente i da sačuva od zaborava sve što je vredno ponosa.