Kikinda glasala za Aleksandra Vučića

Prema podacima SNS-a sa 100 odsto obrađenih biračkih mesta Aleksandar Vučić u Kikindi osvojio je 61,7 odsto građana koji su danas izašli na birališta. Gradonačelnik Pavle Markov istakao je da je Kikinda glasala za Vučića i da je ovo istorijska pobeda.

-Večeras smo dobili novog predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, koji je u Kikindi ubedljivo pobedio.Predsednički kandidat SNS-a u našem gradu dobio 61,7 odsto glasova, što je istorijska pobeda. Naši sugrađani su u ogromnom procentu dali podršku Vučiću. Pitanje je koji to političar danas može da osvoji 60 odsto glasova, a kamoli da dobije i više od toga. Očekujem da ćemo biti među gradovima u kojima je Aleksandar Vučić dobio najviše glasova. To govori i o organizovanosti Gradskog odbora SNS-a. Neophodno je napraviti veliku organizaciju unutar stranke, a potom da se kandidujete da vodite grad i državu. Ovo je primer na koji način može i mora da se radi. Želim da se zahvalim svim građanima koji su izašli na izbore bez obzira na to za koga su glasali. Radili smo pošteno i kvalitetno. Počeli smo da pokrećemo ovaj grad i u tome smo tek malo odmakli od početka – istakao je Markov.

Prema podacima SNS-a u Kikindi je Saša Janković osvojio 14,4 procenata glasova, Luka Maksimović 7,4 odsto, Vojislav Šešelj 4,5, Vuk Jeremić 4,2, Nenad Čanak 3,2 procenta.