Kikinda će ugostiti 600 džudista

Kikinda će ugostiti 600 džudista

U 22. kolu Vojvođanske lige Istok fudbaleri OFK “Kikinda 1909” na Gradskom stadionu sutra u 16 sati dočekuju “Vojvodinu” iz Perleza. U isto vreme “Kozara” iz Banatskog Velikog Sela domaćin je “Proleteru” iz Banatskog Karlovca”. “ŽAK” gostuje “Jedinstvu” u Novom Bečeju, a fudbaleri novokozaračke “Slobode” putuju u Omoljicu gde ih čeka “Mladost”. “Kozara” je sa 51. bodom i dalje lider na tabeli. Trećeplasirana je “Sloboda” sa 10 bodova manje, ŽAK je 11 sa 23 boda, a OFK “Kikinda 1909” ne nalazi se više u zoni ispadanja i posle 21. kola sa 22 boda zauzima 13. mesto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U utakmicama Područne lige Zrenjanin sutra u 16 sati u Mokrinu „Delija je domaćin ekipi “Mladosti” iz Banatskog Despotovca. U isto vreme igra se i utakmica u Nakovu između „Poletai „Radničkog iz Jaše Tomića.Ruskoselska “Crvena zvezda“ odlazi na megdan „Lehelu“ iz Mužlje.„Delija“ zauzima šestu mesto sa 32 boda, sledi „Crvena zvezda“ sa bodom manje, dok je „Polet“ 13 sa 23 boda.

U 12. kolu Međuopštinske lige Kikinda-Žitište bašaidska „Vojvodina“ gostuje u Bočaru ekipi „Jedinstva“. „Napredak“ iz Banatske Topole igra u Međi sa „Proleterom“. Bašaiđani i dalje zazuzimaju vodeću poziciju sa 31. bodom, dok je Napredak“ sedmi sa 14 bodova.

Rukometašice “Kikinde” putuju u Zrenjanin gde se sastaju sa ekipom “Proleter”. Rukometašice iz Mokrina gostuju u Srpskoj Crnji ekipi “Mladosti”. Rukometaši “Crvene zvezde” iz Mokrina odlaze u Banatski Karaovac gde se sastaju sa istoimenom ekipom.

U poslednjem kolu Prve vojvođanske lige u utakmici koja nema rezultatski značaj odbojkaši “Kikinde” gostuju u Kleku. Kikinđani su obezbedili peto mesto u ovoj ligi.

U poslednjem kolu plej ofa Druge regionalne muške košarkaške lige – Sever košarkaši “Velike Kikinde” gostuju u Apatinu gde će odmeriti snage sa istoimenim timom.

Sutra u 11 sati u SC “Jezero” počinje 36. Međunarodni kup “ Kikinda 2019” i 11. Memorijal “Dragan Ciganović Ciga” u organizaciji Džudo kluba “Partizan”. Očekuje se učešće oko 600 takmičara iz Bugarske Rumunije, Mađarske, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Grčke i Holandije. Od ponedeljka, 22. do četvrtka 25. aprila, kikindski džudisti biće domaćini 15. Međunarodnog trening kampa.